RESPIRA L’ESCRIPTURA

Cap de setmana d'escriptura viva i natura

Amb Muriel Villanueva i Ester Enrich

Tens establer-ta una rutina d’escriptura i necessites oxigenar-te, obrir la porta a noves idees? Vols fer un breu descans del teu projecte literari i dedicar uns dies a escriure des d’un altre lloc, a obrir finestres, a eixamplar horitzons? Sempre has tingut ganes d’escriure però encara no t’hi has llançat per falta de temps, per vergonya, per qualsevol motiu? Fa un temps que escrius però sents que necessites agafar embranzida, que et cal una empemta, una crossa amiga? En qualsevol d’aquests casos, aquesta experiència és per a tu.

Aquesta hivern escapa’t un cap de setmana a Conesa per gaudir d’una experiència creativa en petit grup coordinada per les escriptores Muriel Villanueva i Ester Enrich.

Ens hi intal·larem divendres al vespre, i dedicarem els matins de dissabte i diumenge a realitzar un curs d’Escriptura Viva d’un total de 8 hores: exercicis destinats a mirar ben endins i a portar la teva veu cap als racons més íntims, però també a portar l’escriptura del jo cap enfora i a interioritzar el paisatge extern com a eina expressiva.

A les tardes i als vespres, proposarem sortides, recitals, jocs…, però també et convidarem a buscar el teu racó per llegir o escriure, ja sigui el teu projecte literari, ja sigui el que et vingui de gust, sempre amb la complicitat de les coordinadores del curs, disponibles per conversar, aconsellar, desbloquejar o allò que sentis que necessitis.

Ens allotjarem al poble de Conesa, un poble de La Conca de Barberà declarat bé cultural d’interès nacional, a la casa rural El Clos, en tres apartaments amb sala i cuina independent, habitacions individuals o dobles (de dos llits) i lavabos complets compartits amb un màxim de quatre persones. Visita el web de la casa per veure’n els detalls i sàpigues que trobarem els llits separats. Els participants al curs gaudireu d’un 10% de descompte en al cas que vulgueu tornar a El Clos pel vostre compte, sols o acompanyats.

Realitzarem els àpats al Restaurant Conesa. Al migdia triarem plats en un menú amb tres primers i tres segons, i al vespre soparem un menú tancat especial per al nostre grup. Esmorzarem a la casa, que compta amb una cuina compartida i una cuina dins de cadascun dels tres apartaments, amb menjar que portarem les organitzadores. Informa’ns de les teves preferències o intoleràncies alimentàries.

DATES DE LA PROPERA EDICIÓ:  26, 27 i 28 de novembre (arribada el 26 al vespre)

PROFESSORAT:

PREUS (estada, pensió completa i curs):

  • Habitació individual en 2a planta en apartament de 6 persones amb 2 lavabos complets: 375€
  • Habitació doble en 2a planta en apartament de 6 persones amb 2 lavabos complets: 365€
  • Habitació doble en 1a planta en apartament de 4 persones amb 1 lavabo complet: 370€

COM ARRIBAR-HI: La casa rural El Clos es troba aquí. El desplaçament fins allà corre al teu càrrec, però quan arribi el moment podrem organitzar-nos per compartir cotxes i facilitar l’arribada de tothom.

APUNTA-T’HI! Si hi estàs interessat/da, reserva la teva plaça enviant un correu a muriel@murielvillanueva.com i, abans del 8 de novembre, fes la bestreta de 100€ al número de compte BBVA ES86 0182 3032 5902 0153 1006. Resol els teus dubtes enviant un missatge a ester@oniric.cat o a muriel.villanueva@gmail.com

Un projecte d’#escripturaviva

 

Segueix Oníric. Comparteix somnis.