Publicacions

Pells

XV Premi 7Lletres 2020

Són pocs, som molts
Per la vida, arts i lletres solidàries
Relats absurds

Diversos autors
— A benefici de la Marató de TV3 —

Art, poesies i relats
Novembre, 2019
Associació de Relataires en Català (ARC)

Pintors, poetes i relataires aportem el nostre granet de sorra per convertir un llibre de relats en un acte solidari. “Són pocs, som molts” és una mostra més de tot el que un poble pot aconseguir quan s’uneix per una bona causa.

Aquest llibre fou d’edició limitada i ja no es troba a la venda.

Art, poesies i relats
Novembre, 2018
Associació de Relataires en Català (ARC)

“Per la vida, arts i lletres solidàries” és un recull d’escrits inspirats en obres d’art. Un títol preciós on hi conviu la pintura, la fotografia, l’escultura, el dibuix, la prosa i la poesia.

Aquest llibre fou d’edició limitada i ja no es troba a la venda.

Contes i relats
Desembre, 2017
Associació de Relataires en Català (ARC)

A “Relats absurds” prenen forma tota menta de paranoies, somnis, il·lusions i al·lucinacions distorsionades. La construcció humana del nostre món és de difícil comprensió per molt que ens hi esforcem a intentar treure’n l’entrellat, com constata cada història d’aquest volum (fragment extret del pròleg, escrit per Albert Calls i Xart).

Aquest llibre fou d’edició limitada i ja no es troba a la venda.

Info i imatge de la pàgina www.narranacion.com

Relats, Poemes, Articles, Entrevistes, passatemps i anuncis especials ben acompanyats tots ells d’il·lustracions de qualitat. Col·laboradors i col·laboradores que participen d’aquesta aventura plena de creativitat i participació.

Astralcanaes

Editorial Fantraginers

Maig 2018

Autors: Josep Albanell, Ferran d’Armengol, Pablo Arreche, Fernando Cañadas, José Luis Carrasco, Edgar Cotes, Ester Enrich Coma, Alícia Gili, Sergi G. Oset, Toni de l’Hostal, Tony Jim, Josep Lledó, Francesc Marí, Òscar Pàmies, Jamie Wahls

Astralcanães és la recopilació més salvatge de relats de comèdia i ciència ficció que s’ha fet en la història de l’univers conegut. Una superproducció que amuntega una pila de relats amb els que es partiran el cul -o els culs- totes les races alienígenes del cosmos. Tindrem per a tots els gustos; micro i macro relats, d’humor negre, blanc, gris i verd, d’estrelles llunyanes i d’estrellats al cantó de casa. Aquesta és la nostra forma peculiar de reivindicar el que tota la galàxia hauria de saber ja, que els Terrestres som els més imbècils de l’univers!

 

Segueix Oníric. Comparteix somnis.