Publicacions

L’ESSÈNCIA EN TRES VERSOS

Ester Enrich Coma

Abril 2020

Poemari amb 365 haikus acompanyats cada un d’ells amb una imatge a color.

Les flors ens captiven: són senzilles, belles i, sobretot, efímeres; simbolitzen el pas del temps, el naixement i la mort, la bellesa de la imperfecció, sentiments que se centren en quelcom tan profund que va més enllà d’una aroma, un color o una textura, que va més enllà dels sentits.

Això és un haiku: tres versos senzills que, junts, troben l’essència d’un instant; una espurna que invita a la contemplació, al joc i, en el cas d’aquest llibre, a la reflexió del moment present, l’avui.

Si vols un exemplar de “L’essència en tres versos” (15 euros) envia un missatge a través del contacte o directament al correu electrònic ester@oniric.cat. Gràcies!

Portada.jpg

VALENTES I LLIURES

Ester Enrich Coma

Gener del 2019

Llibre de contes breus inspirats en les experiències de superació de vuit dones.

Mira el teu voltant: ple de valentes. Les reconeixeràs pel seu tarannà somiador i les ganes de vida. Escolta amb tots els sentits i deixa’t seduir per les seves veus: decidides a reinventar-se, fluir a contracorrent i seguir el que els marca el cor; creatives, sàvies i salvatges. Lliures.

En aquest recull trobaràs experiències reals i el que la lluna descobreix, cada matinada, abans que s’amagui la fosca; relats breus inspirats en dones lluitadores que, lluny de rendir-se, avancen a pas ferm. Una espurna que obre camí.

El llibre conté els escrits, així com fragments de les entrevistes que els van inspirar.

Si vols un exemplar de “Valentes i lliures” (12 euros) envia un missatge a través del contacte o directament al correu electrònic ester@oniric.cat. Gràcies!

.

SÓN POCS, SOM MOLTS

Diversos autors
— A benefici de la Marató TV3 2019 —

Col·lecció Literària Elisenda Sala – Art, poesies i relats
Novembre, 2019
Associació de Relataires en Català (ARC)

Pintors, poetes i relataires aportem el nostre granet de sorra per convertir un llibre de relats en un acte solidari. “Són pocs, som molts” és una mostra més de tot el que un poble pot aconseguir quan s’uneix per una bona causa.

Aquest és llibre és d’edició limitada. Actualment està a la venda.

.

Coberta - Per la vida, arts i lletres solidàries-ok - copia

PER LA VIDA, ARTS I LLETRES SOLIDÀRIES

Diversos autors
— A benefici de la Marató TV3 2018 —

Col·lecció Literària Elisenda Sala – Art, poesies i relats
Novembre, 2018
Associació de Relataires en Català (ARC)

“Per la vida, arts i lletres solidàries” és un recull d’escrits inspirats en obres d’art. Un títol preciós on hi conviu la pintura, la fotografia, l’escultura, el dibuix, la prosa i la poesia.

Aquest llibre fou d’edició limitada i ja no es troba a la venda.

.

ASTRALCANÃES

Editorial Fantraginers

Maig 2018

Autors: Josep Albanell, Ferran d’Armengol, Pablo Arreche, Fernando Cañadas, José Luis Carrasco, Edgar Cotes, Ester Enrich Coma, Alícia Gili, Sergi G. Oset, Toni de l’Hostal, Tony Jim, Josep Lledó, Francesc Marí, Òscar Pàmies, Jamie Wahls

Astralcanães és la recopilació més salvatge de relats de comèdia i ciència ficció que s’ha fet en la història de l’univers conegut. Una superproducció que amuntega una pila de relats amb els que es partiran el cul -o els culs- totes les races alienígenes del cosmos. Tindrem per a tots els gustos; micro i macro relats, d’humor negre, blanc, gris i verd, d’estrelles llunyanes i d’estrellats al cantó de casa. Aquesta és la nostra forma peculiar de reivindicar el que tota la galàxia hauria de saber ja, que els Terrestres som els més imbècils de l’univers!

El llibre en PDF gratuït a https://fantraginers.cat/project/astralcanaes/

.

Imagen relacionada

RELATS ABSURDS

Diversos autors
— A benefici de la Marató TV3 2017 —

Col·lecció Literària Elisenda Sala / 2 – Contes i relats
Desembre, 2017
Associació de Relataires en Català (ARC)

A “Relats absurds” prenen forma tota menta de paranoies, somnis, il·lusions i al·lucinacions distorsionades. La construcció humana del nostre món és de difícil comprensió per molt que ens hi esforcem a intentar treure’n l’entrellat, com constata cada història d’aquest volum (fragment extret del pròleg, escrit per Albert Calls i Xart).

Aquest llibre fou d’edició limitada i ja no es troba a la venda.