Feliç Sant Jordi i Santa Jordina!

Per aquesta diada et presento “L’essència en tres versos”.

Foto de Ricard i Elena Fora

La matinada del vint-i-cinc de desembre del 2018 em va despertar una idea; una idea tan simple que em demanava ser escrita en tant sols tres versos. Encara amb lleganyes als ulls, vaig agafar la llibreta que sempre descansa a terra, vora el llit; amb un bolígraf sense tap vaig ratllar el que m’havia tret del son. Ja tenia el primer haiku. I si n’escrivia un cada dia durant tot un any? I si els penjava a les xarxes? Només per jugar.

Els haikus d’aquest llibre sorgeixen d’un joc, però sobretot d’un any de canvis i creixement, d’una lluita que esdevé amor, un conflicte amb el món, la natura, la dona, el sentit de la vida, conflictes artificials que només necessiten tornar a l’origen per recordar que som terra i som ales, que formem part d’aquest planeta, que ser dona és meravella, que no podem estar soles perquè formem part d’un tot molt més gran, que som joc, som flors, delicades i fortes, una dansa que flueix gràcies als milions de notes, d’instants que capturem pel camí, que ballem.

Aquest llibre no és un aplec atzarós, sinó un treball a consciència per transmetre la història que explica el conjunt dels haikus. Llegeix-lo sense presses, atura’t quan et calgui, degusta cada mot, cada vers, i respira abans de llegir el següent.

Si en vols un exemplar el pots adquirir fent comanda a través del contacte o directament enviant un missatge a ester@oniric.cat.

Més informació a http://www.oniric.cat/publicacions/

Moltes gràcies i feliç diada de Sant Jordi i de Santa Jordina!

Please follow and like us:
EMAIL
FACEBOOK
FACEBOOK
INSTAGRAM

Comments are closed.

Segueix Oníric. Comparteix somnis.