RESPIRA L’ESCRIPTURA

CURS RESIDENCIAL D’ESCRIPTURA VIVA

Aquesta primavera, propera edició!

Amb Muriel Villanueva i Ester Enrich

Tens establer-ta una rutina d’escriptura i necessites oxigenar-te, obrir la porta a noves idees? Vols fer un breu descans del teu projecte literari i dedicar uns dies a escriure des d’un altre lloc, a obrir finestres, a eixamplar horitzons? Sempre has tingut ganes d’escriure però encara no t’hi has llançat per falta de temps, per vergonya, per qualsevol motiu? Fa un temps que escrius però sents que necessites agafar embranzida, que et cal una empemta, una crossa amiga? En qualsevol d’aquests casos, aquesta experiència és per a tu.

Aquest hivern,  escapa’t  tres dies a Conesa per gaudir d’una experiència creativa en petit grup coordinada per les escriptores Muriel Villanueva i Ester Enrich.

Dedicarem els tres matins a realitzar un curs d’Escriptura Viva d’un total de 12 hores: exercicis destinats a mirar ben endins i a portar la teva veu cap als racons més íntims, però també a portar l’escriptura del jo cap enfora i a interioritzar el paisatge extern com a eina expressiva.

A les tardes i als vespres, proposarem sortides, jocs…, però també et convidarem a buscar el teu racó per llegir o escriure, ja sigui el teu projecte literari, ja sigui el que et vingui de gust, sempre amb la complicitat de les coordinadores del curs, disponibles per conversar, aconsellar, desbloquejar o allò que sentis que necessitis.

Ens allotjarem al poble de Conesa, un poble de La Conca de Barberà declarat bé cultural d’interès nacional, a la casa rural El Clos, en tres apartaments amb sala i cuina independent, habitacions individuals o dobles (de dos llits) i lavabos complets compartits amb un màxim de quatre persones. Visita el web de la casa per veure’n tots els detalls i sàpigues que trobarem tots els llits separats. Tots els participants al curs gaudireu d’un 10% de descompte en al cas que vulgueu tornar a El Clos pel vostre compte, sols o acompanyats.

Realitzarem els àpats al Restaurant Conesa. Al migdia triarem plats en un menú amb tres primers i tres segons, i al vespre soparem un menú tancat especial per al nostre grup. Esmorzarem a la casa, que compta amb una cuina compartida i una cuina dins cadascun dels tres apartaments, a partir de menjar que portarem les organitzadores. Informa’ns de les teves preferències o intoleràncies alimentàries.

DATES: primavera 2020

PROFESSORAT:

PREUS (estada, pensió completa i curs):

  • Habitació doble en 1a planta en apartament de 4 persones amb 1 lavabo complet: 460€ (4 places)
  • Habitació individual en 2a planta en apartament de 6 persones amb 2 lavabos complets: 470€ (2 places)
  • Habitació doble en 2a planta en apartament de 6 persones amb 2 lavabos complets: 455€ (4 places)

COM ARRIBAR-HI: La casa rural El Clos es troba aquí. El desplaçament fins allà corre al teu càrrec però quan arribi el moment podrem organitzar-nos per compartir cotxes i facilitar l’arribada de tothom.

APUNTA-T’HI! Si hi estàs interessat/da, reserva la teva plaça enviant un correu a muriel@murielvillanueva.com i fent una bestreta de 100€ al número de compte BBVA ES86 0182 3032 5902 0153 1006. Resol els teus dubtes al 630159527 o al 63640776

Un projecte d’#escripturaviva