Escrits personalitzats

Les paraules s’aferren al nostre fur més intern, a les nostres emocions i als records. Si això ja passa quan llegim o escoltem la història d’algú altre, què passaria si aquest relat fos nostre, fos teu?

  • Relats de vida: l’àvia que en compleix vuitanta; el teu company de feina que es jubila; la teva parella, amb qui has compartit sostre, àpats i rialles; ell, ella, o tu, que heu voltat mig món o que heu treballat tant bé la terra i l’hort. Fes-me arribar aquesta vivència única; junts, la gravarem en tinta; mereix ser convertida en un regal magnífic.
  • Escrits per a casaments, aniversaris o altres esdeveniments: vols escriure un discurs pels nuvis, els teus vots, o fer un homenatge a aquella persona amb qui has compartit tant? Endavant, compartim paraules i creem un escrit colpidor.
  • Àlbum-relat (àlbum de fotografies amb relat personalitzat): recull, amb paraules i imatges, allò que has viscut; un viatge, aquell dia especial, trobades, tot un any o una dècada de la teva vida.
  • Relats amb valors: ets una entitat, col·lectiu o una persona que treballa per un món més digne? Educació, feminisme i medi ambient et defineixen. A través d’un conte (infantil o d’adults) es toquen consciències. Explica’m quins són els teus objectius i quin valors vols transmetre; de la nostra trobada sorgiran escrits educatius, amb perspectiva de gènere i amb perspectiva social. Pintem el món de colors, i fem-ho juntes!

Des d’una primera entrevista fins l’escrit final recullo la teva experiència, valors i idees. Tinc en compte les teves aportacions en tot moment. Valoro allò que vols trobar en l’escrit i, per aconseguir-ho, fujo de tòpics, t’escolto activament i escric pensant en els teus desitjos i/o necessitats, tot per captar l’essència d’allò que vols transmetre a través de les meravelloses i poderoses paraules.

Demana pressupost sense compromís. Somia, crea, regala, viu!